Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Χειμερινός Κύκλος Σεμιναρίων-Εργαστηρίων «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα» του Πανεπιστημίου Πατρών

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών προσκαλεί τους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς), τους αποφοίτους και το διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών να συμμετάσχουν στον χειμερινό κύκλο σεμιναρίων - εργαστηρίων στην Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα που διοργανώνονται στα πλαίσια των δράσεων της ΜΟΚΕ ΠΠ

Σκοπός σεμιναρίων - εργαστηρίων

Βασικές επιδιώξεις του κύκλου σεμιναρίων - εργαστηρίων είναι η ενθάρρυνση και η διάδοση της ιδέας της καινοτόμου νεοφυούς επιχειρηματικότητας στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και η διασύνδεση της τρέχουσας ακαδημαϊκής γνώσης και έρευνας με την σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Υπεύθυνος: 

ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (link sends e-mail)

Τηλέφωνο: 2610 969044

Σχετικοί σύνδεσμοι: ΜΟΚ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr