Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Το Μήνυμα του Πανεπιστήμιο Πατρών για τους Πρωτοετείς Φοιτητές

Το Μήνυμα της Πρυτανείας του Πανεπιστήμιο Πατρών για τους Πρωτοετείς Φοιτητές

"Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που επέλεξαν να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών, τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε μια δημιουργική ακαδημαϊκή πορεία. Το Πανεπιστήμιό μας είναι ένα από τα πρώτα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως άλλωστε προκύπτει από τις εξωτερικές αξιολογήσεις και διεθνείς κατατάξεις, προσφέροντας υψηλού επιπέδου σπουδές στους φοιτητές μας", αναφέρει σε μήνυμά της η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών και συνεχίζει:

"Η πάγια θέση της Πρυτανείας είναι ότι το Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο οφείλει να διασφαλίζει το αγαθό της παιδείας, να προασπίζεται θεσμούς και ακαδημαϊκές αξίες και να διατηρεί τους υψηλούς στόχους του. Το όραμά μας συνεχίζει να εκφράζεται με τις λέξεις: Αριστεία, Διαφάνεια, Ακαδημαϊκότητα, Δημοκρατία.


Στην προσπάθειά μας για την υλοποίηση αυτού του οράματος, σας θέλουμε όλους δίπλα μας και για το νέο ακαδημαϊκό έτος, προκειμένου να συνεχίσουμε να δημιουργούμε συνθήκες ανάπτυξης ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου μας καλή και εποικοδομητική  ακαδημαϊκή χρονιά".

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Δημιουργείται η «ατομική καρτέλα φοιτητή» που θα διασφαλίζει την ασφάλεια των φοιτητών μετά τα κρούσματα Ιλαράς

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr