Πανεπιστήμιο Πάτρας: 40 χρόνια Τμήμα Ιατρικής

Πανεπιστήμιο Πάτρας: 40 χρόνια Τμήμα Ιατρικής

Τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου μας (1977-2017).

Την εκδήλωση θα προσφωνήσει η Πρύτανις, Καθηγήτρια Β. Κυριαζοπούλου, ενώ θα χαιρετίσουν ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής Δ. Καρδαμάκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητής Δ. Γούμενος και ο Αναπλ. Καθηγητής ΩΡΛ Στέφανος Ναξάκης, ως ένας από τους πρώτους αποφοίτους του Τμήματος (1977-1983).


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Θα ακολουθήσει επετειακό αφιέρωμα για τα 40 χρόνια του Τμήματος και ομιλία με τίτλο: «Φυσική και Ιατρική» από τον Καθηγητή Δημήτριο Νανόπουλο, Τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Distinguished Professor of High Energy Physics, Texas A&M  University, USA. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσική παρέμβαση από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων.

Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

20/11/2017 - 19:00 έως 21:00.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr