Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Αυτό είναι το Πανεπιστήμιο που χάνει τους μισούς φοιτητές του

Φεύγουν οι μισοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου! -Τι δήλωσε από τη Ρόδο όπου βρέθηκε ο κ. Τσάρτας
Τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του πανεπιστημίου Αιγαίου, κρούει ο πρύτανης κ. Πάρις Τσάρτας καθώς το εκπαιδευτικό ίδρυμα κινδυνεύει να χάσει σχεδόν τους... μισούς φοιτητές του.


Σύμφωνα με τον κ. Τσάρτα, αν μέσα στην εβδομάδα ψηφιστεί η τροπολογία που φέρνει στη βουλή ο υπουργός παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος για τις μετεγγραφές, τότε το πανεπιστήμιο Αιγαίου θα χάσει το 45% των φοιτητών του που ανέρχονται σε 1067 άτομα.


Αυτό θα το οδηγήσει μαθηματικά σε λουκέτο, καθώς συνολικά οι φοιτητές του θα ανέρχονταν σε 2.380 άτομα, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών