Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 1ο Θερινό Σχολείο Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας προσκαλεί στο 1οΘερινό Σχολείο με θέμα "Sustainable Tourism Development and Special Interest Tourism" , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, 30/6 - 4/7/2014.

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Θερινού Σχολείου, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, συζητήσεις, μελέτες περιπτώσεων και επιτόπιες έρευνες. Στις δραστηριότητες αυτές θα συμμετάσχουν καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και από άλλα Εθνικά και Διεθνή Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Από τους συμμετέχοντες θα ζητηθεί να εκπονήσουν ομαδικές εργασίες στο επιστημονικό πεδίο της τουριστικής ανάπτυξης. Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Θερινού Σχολείου SUSIT 2014: https://susit2014.pns.aegean.gr/  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών