Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Διημερίδα Φοιτητικής Eπιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Στις 2-3 Απρίλη 2014 θα πραγματοποιηθεί η Α’ Διημερίδα Φοιτητικής Eπιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο στην Χίο, με συνεργασία ΚέΠΝΕΤ, ΚΕΜΕΛ και Ο.ΕΣΥΝΕ. Οι ημερίδες και διημερίδες σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ σε όλην την Ελλάδα, με στόχο την προώθηση ενός νέου μοντέλου επιχειρηματικότητας, θεωρούνται μέρος της πολυδράσης StartingUP, οι οποίες βοηθάνε τους φοιτητές να κατανοήσουν την Νέα Επιχειρηματικότητα, με έννοια όπως η Ανοιχτή Οικονομία και ο Πληθοπορισμός (CrowdSourcing), συμμετέχοντας στην Λήψη Αποφάσεων.

Περισσότερα για την Διημερίδα στο http://bit.ly/1hWwe6j.

Να υπενθυμίσουμε ότι το κύριο concept του είναι, μια φιλόδοξη πρωτοβουλία του Κέντρου Προώθησης Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Τεχνολογίας (ΚέΠΝΕΤ) ως πιλoτική εφαρμογή ενός καινοτόμου μηχανισμού αξιολόγησης επιχειρηματικών ιδεών και προτάσεων με δημοκρατικό χαρακτήρα, βασισμένο στο iDea Framework, το οποίο προτείνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ).

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο συντονιστής του StartingUP, Ορέστης Ματσούκας, θα συμμετάσχει στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» στο Μέγαρο Μουσικής το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 13.15 μ.μ. στην αίθουσα «Σκαλκώτα», παρουσιάζοντας το StartingUP στο πάνελ για τα ευρωπαϊκά εργαλεία στήριξης σταδιοδρομίας των νέων, με το StartingUP να αποτελεί το μοναδικό που αν και δεν είναι πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή του Ευρωκοινοβουλίου, οι σημαντικοί αυτοί φορείς το έχουν αναγνωρίσει ως «αντίδοτο στην Ελληική και Ευρωπαϊκή Κρίση».

Το πρόγραμμα βρίσκεται στο http://www.pan-orama.org/el/program/program2014

Για περισσότερα όσον αφορά το StartingUP, επισκεφτείτε το www.StartingUP.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών