Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Οι καθηγητές & ερευνητές του ΠΑΔΑ προχωρούν σε διήμερη απεργία

Οι καθηγητές του ΠΑΔΑ προχωρούν σε διήμερη απεργία

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Ανακοίνωση του ενιαίου συλλόγου διδακτικού - ερευνητικού προσωπικού του ΠΑΔΑ ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως:

Το ΔΣ του ΕΣΔΕΠ Πα.Δ.Α., εν όψει της προβλεπόμενης ολοκλήρωσης της διαδικασίας ψήφισης στη Βουλή, αυτή την εβδομάδα, του Νομοσχεδίου του ΥΠΑΙΘ με τίτλο «Νέοι Ορίζοντες στην Ανώτατη Εκπαίδευση» και στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης της πρόσφατης Γ.Σ. του συλλόγου μας, της ομόφωνης απόφασης της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΣΔΕΠ (08/07/2022), αλλά και της καταδίκης του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση από το σύνολο της ελληνικής πανεπιστημιακής κοινότητας και των φορέων της, προκηρύσσει απεργία για την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 και καλεί τα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου μας σε αποχή από τα εκπαιδευτικά, ερευνητικά και διοικητικά καθήκοντα, καθώς και σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα, σε συντονισμό με άλλους συλλόγους ΔΕΠ και φοιτητικούς συλλόγους. 


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Για το Δ.Σ. ΕΣΔΕΠ ΠΑΔΑ

Ο Πρόεδρος
Σταύρος Καμινάρης

H Γραμματέας
Βιλελμίνη (Βίλμα) Καραγιάννη

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr