Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΠΑΔΑ: Σχέδιο δημιουργίας φοιτητούπολης στα Άνω Λιόσια

ΠΑΔΑ: Σχέδιο δημιουργίας φοιτητούπολης στα Άνω Λιόσια

Σχέδιο για τη δημιουργία φοιτητικών εστιών στο Πάρκο Πόλης Άνω Λιοσίων με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) που προωθεί η Κυβέρνηση συζητήθηκε σε συνάντηση του υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη με το δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού και τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Παναγιώτη Καλδή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης:


Α. O υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης  συναντήθηκε με το δήμαρχο Φυλής,  Χρήστο Παππού και τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Παναγιώτη Καλδή.

Β. Συζήτησαν για τη δημιουργία φοιτητικών εστιών στο Πάρκο Πόλης του Δήμου Φυλής μέσω ΣΔΙΤ και την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

Αναφερόμενος στη συνάντηση, ο κ. Χρήστος Παππούς τόνισε, ότι παράλληλα με τη φοιτητική στέγη θα δημιουργηθούν δημοτικές εγκαταστάσεις, ώστε να εξασφαλιστεί η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής. 

Προσέθεσε δε ότι το δρόμο για τη συζήτηση άνοιξε η πετυχημένη συνεργασία του δήμου με το ΠΑΔΑ. “Στηρίξαμε, ως Δήμος, από την πρώτη στιγμή, την ίδρυση του Πανεπιστημίου και συνεργαζόμαστε για τη λειτουργία Μεταπτυχιακού Προγράμματος, με σκοπό να το αξιοποιήσουμε ως μοχλό ανάπτυξης του τόπου μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό και τον πρύτανη και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε απτά αποτελέσματα”.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr