Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας συναντά τους φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποιούν την Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014, και ώρα 9.00, κύκλο εργαστηρίων σταδιοδρομίας στο Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο: "Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας συναντά τους φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας", στην αίθουσα Αίθουσα Β39-40.

Η θεματολογία των εργαστηρίων περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

- Αδράξτε τις Σπουδές σας

- Βιογραφικό Σημείωμα ως εργαλείο αυτοπαρουσίασης

- Αναζητώντας Μεταπτυχιακό & Υποτροφίες στο Εξωτερικό

- Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας

- Ανακαλύπτοντας την Κρυφή Αγορά Εργασίας

Παράλληλα με τη διεξαγωγή των εργαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το “Τετράδιο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων” για Πρωτοετείς και Δευτεροετείς Φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το έντυπο της δήλωσης υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας (http://www.hist-arch.uoi.gr/) και της Δομής Απασχόλησης Σταδιοδρομίας (http://dasta.uoi.gr). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2651007278 και 2651008454.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ