Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Η απόφαση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την εξεταστική Σεπτεμβρίου και την επιστροφή στην δια ζώσης διδασκαλία

Η απόφαση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την εξεταστική Σεπτεμβρίου και την επιστροφή στην δια ζώσης διδασκαλία

Σχετικά με την λειτουργία του ιδρύματος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-22, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1. Οι εξετάσεις των μαθημάτων στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 να γίνουν όπως ορίζονται με την ισχύουσα ΚΥΑ, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Συνελεύσεων των Τμημάτων και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και προστασίας της υγείας.


2. Ο εμβολιασμός όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή επιστροφή στην δια ζώσης διδασκαλία, έρευνα και διοίκηση. Η Σύγκλητος απευθύνει ισχυρή σύσταση σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας να εμβολιασθούν το συντομότερο δυνατό.

3. Καλούμε την Πολιτεία να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομοθετικές ενέργειες που θα διασφαλίσουν την ομαλή επιστροφή των ΑΕΙ στην κανονική δια ζώσης λειτουργία καθορίζοντας τις διαδικασίες, τις προϋποθέσεις και το θεσμικό πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

4. Ζητούμε την δημιουργία εμβολιαστικών κέντρων σε όλα τα συγκροτήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε Βόλο, Λάρισα, Λαμία, Καρδίτσα, Τρίκαλα.

5. Ζητούμε από τον ΕΟΔΥ την πραγματοποίηση τακτικών ελέγχων (rapid tests) σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr