Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Δωρεάν rapid test στη Φοιτητική Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Δωρεάν rapid test στη Φοιτητική Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Γίνεται γνωστό, στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ, διοικητικό προσωπικό, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψ. διδάκτορες και μεταδιδάκτορες), ότι την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και από τις 10.30 μέχρι τις 14.00, θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού Covid-19 (rapid test) στον εξωτερικό χώρο της Φοιτητικής Λέσχης από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Η προσέλευση του προσωπικού θα γίνεται ελεύθερα. Όσοι προσέρχονται, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α., ενώ θα ειδοποιηθούν για τα αποτελέσματα με μήνυμα στο κινητό τους. Υπογραμμίζεται ότι τυχόν θετικά κρούσματα που θα προκύψουν από τον έλεγχο, θα υποβληθούν σε μοριακό έλεγχο για τελική επιβεβαίωση.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Σκοπός της δράσης είναι η προστασία όλων μέσω: α) της διακοπής αλυσίδων μετάδοσης, β) της έγκαιρης πρόβλεψης, και γ) της ανίχνευσης της αντικειμενικής ασυμπτωματικής διασποράς. Η συμμετοχή όλων είναι καθοριστικής σημασίας για τους ίδιους και την προστασία τους, για τους ευπαθείς αγαπημένους τους, για το σύνολο της χώρας, ώστε να μεγιστοποιηθεί η δυνατότητα αποφυγής ενός τρίτου σκληρού κύματος της πανδημίας στη χώρα.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σημειώνει ότι η προσέλευση καθώς και τα αποτελέσματα του ελέγχου είναι απόλυτα εμπιστευτικά και μόνο της αρμοδιότητας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών