Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προτείνει τον άμεσο εμβολιασμό φοιτητών και rapid-tests στην Πανεπιστημιακή κοινότητα

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προτείνει τον άμεσο εμβολιασμό φοιτητών και τη διενέργεια rapid-test στην Πανεπιστημιακή κοινότητα

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στη συνεδρία αρ. 1650/08-01-2020 και αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής COVID-19, επανεξέτασε την τρέχουσα κατάσταση σε σχέση με τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19.

Εν αναμονή νέας ΚΥΑ σχετικά με τη λειτουργία των Πανεπιστημίων, η Επιτροπή προτείνει τα παρακάτω μέτρα και ενέργειες του Ιδρύματος:

1. Την άμεση συνεργασία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την τοπική υπηρεσία του ΕΟΔΥ για τον έλεγχο με rapid-test όλων των εργαζομένων του Πανεπιστημίου (ΔΕΠ, διοικητικό προσωπικό, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και νέους ερευνητές), καθώς και των φοιτητών που διαμένουν στα Ιωάννινα.

2. Τη συζήτηση, δια της Συνόδου των Πρυτάνεων, του θέματος του εμβολιασμού των μελών ΔΕΠ και των εργαζομένων με ηλικία άνω των 60 ετών, καθώς και των ευπαθών ομάδων της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

3. Τον άμεσο εμβολιασμό των φοιτητών του 6ου έτους που συμμετέχουν σε κλινική εκπαίδευση ή εργαστήρια.

4. Την οργάνωση ενημερωτικής ημερίδας για όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, σχετικά με τον εμβολιασμό για τον Covid-19 και τα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα.

Τέλος, η Επιτροπή καλεί τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας να τηρούν όλα τα ισχύοντα μέτρα περιορισμού της πανδημίας, προστατεύοντας τους εαυτούς τους, τις οικογένειες και τους συναδέλφους τους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ