Παν. Ιωαννίνων: Τι θα γίνει με τις εστίες και την σίτιση των φοιτητών την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων

Παν. Ιωαννίνων: Τι θα γίνει με τις φοιτητικές εστίες και την σίτιση των φοιτητών την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην αριθμ. 1099/08-12-2020 συνεδρίασή της, λαμβάνοντας υπόψη την επιβολή των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αποφάσισε ότι καθόλη τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, ήτοι για το χρονικό διάστημα από 24/12/2020 έως 06/01/2021 θα συνεχίσουν να λειτουργούν:

1. Οι Φοιτητικές Κατοικίες Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις πόλεις Ιωαννίνων, Άρτας και Ηγουμενίτσας,

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


2. Τα Φοιτητικά Εστιατόρια στις πόλεις Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας. Τα σχετικά προγράμματα σίτισης θα αναρτηθούν τις προσεχείς ημέρες. Για τις μετακινήσεις προς παραλαβή των πρωινών, γευμάτων και δείπνων, ισχύει η ίδια διαδικασία με τις μετακινήσεις για την προμήθεια αγαθών και τροφίμων.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μπορείτε να την δείτε εδώ.

Παν. Ιωαννίνων (Άρτα): Οριστικά αποτελέσματα δικαιούχων φοιτητών παλαιών εξαμήνων για στέγαση

Ο υπερυπολογιστής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πρόγραμμα Σίτισης Φοιτητικού Εστιατορίου (Λέσχης) – Δεκέμβριος 2020

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr