Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Οι φοιτητές της Ιατρικής Λάρισας θα συνεισφέρουν εθελοντικά στη μάχη κατά του κορωνοϊού!

Οι φοιτητές της Ιατρικής Λάρισας θα συνεισφέρουν εθελοντικά στη μάχη κατά του κορωνοϊού!

«Τον τελευταίο καιρό η χώρα μας, όπως και ολόκληρος ο κόσμος, αντιμετωπίζουν μια πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας  εξαιτίας της ταχύτατης εξάπλωσης του νέου κορονοϊού. Ο καθένας μας, από το σπίτι του, παρακολουθούμε καθημερινά την ηρωική προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών που αγωνίζονται προκειμένου να παρέχουν στους συμπολίτες μας την καλύτερη δυνατή περίθαλψη τη στιγμή που το σύστημα υγείας μας δοκιμάζεται» επισημαίνει η ΔΑΠ Ιατρικής Λάρισας.

Και προσθέτει: «Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής Λάρισας δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μείνει αμέτοχος καθώς ως μελλοντικοί επαγγελματίες υγείας οφείλουμε να τοποθετηθούμε. Έτσι, μετά από συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου, με τα όποια διαθέσιμα μέσα εξαιτίας και της απαγόρευσης κυκλοφορίας, υπερψηφίστηκε το πλαίσιο της παράταξης μας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Λάρισας σύμφωνα με το οποίο εφόσον το κράτος ζητήσει την παρουσία των φοιτητών στα δημόσια νοσοκομεία θα δώσουμε το βροντερό παρόν για να συνεισφέρουμε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε στην αντιμετώπιση της κρίσης, πάντα μέσα από μια καλά οργανωμένη και στοχευμένη προσπάθεια που θα εξασφαλίζει το μέγιστο όφελος για τους συνανθρώπους μας σε συνδυασμό με την ασφάλεια των φοιτητών.


Επομένως, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Λάρισας καλωσορίζει την πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας για εθελοντική συμμετοχή στο σύστημα Υγείας και προτρέπει τους φοιτητές που το επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια.

Τέλος, εν καιρώ κρίσης είναι απαραίτητο να απουσιάζουν οι μικροπολιτικές επιδιώξεις, καθώς ο ανταγωνισμός και η προσπάθεια πολιτικής στοχοποίησης μέσω της μετάδοσης ψεύτικων ειδήσεων μόνο καταστροφικές μπορεί να είναι για τον τελικό μας στόχο. Καλούμαστε να δράσουμε συλλογικά γιατί ο εχθρός είναι κοινός, είναι αόρατος και οφείλουμε να βγούμε δυνατότεροι από αυτή την κρίση».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr