Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Καταγγελία για την Φοιτητική Εστία Άρτας 

Καταγγελία φοιτητών για την Φοιτητική Εστία της Άρτας

"Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε θεατές της πολύ συζητημένης αναβάθμισης του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου, μια αναβάθμισης που έρχεται να πατήσει στις πλάτες των πιο φτωχών φοιτητών. Εκτός από το αδιανόητο μέτρο της επιβολής ενοικίου στις εστίες, είμαστε πλέον αντιμέτωποι με ένα νέο πρόβλημα. 

Όλο ακούμε για αναβάθμιση και το μόνο που παρατηρούμε είναι καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας όπως μας ενημερώνουν. 


"Το ποτήρι ξεχείλισε".

 Αυτή την στιγμή στις Φοιτητικές Εστίες Άρτας ζούμε 150 άνθρωποι οι οποίοι πλενόμαστε καθημερινά με κρύο νερό διότι δεν μας βάζουν το πετρέλαιο που δικαιούμαστε. Την στιγμή που η έξαρση της γρίπης έχει χτυπήσει για τα καλά τους φοιτητές και αναγκάζονται οι άρρωστοι οικότροφοι να κάνουν μπάνιο με παγωμένο νερό με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η κατάσταση τους.

Έκτος αυτού χωρίς ούτε ίχνος ντροπής αφού δεν αναλαμβάνει κάνεις την ευθύνη και όλο μας τραινάρουν για το πότε θα μπει  το πετρέλαιο. Είναι τόσο θρασύς που μας έχουν πάνω από 2  βδομάδες χωρίς ζεστό νερό και όταν τους ρωτάμε πότε θα γίνει ο ανεφοδιασμός η απάντηση τους είναι πως δεν γνωρίζουν. Αυτά φέρνει η υποχρηματοδότηση στα τμήματα από την κυβέρνηση και η ανοχή από το πανεπιστήμιο. Δεν ανεχόμαστε να ζήσουμε ούτε μια μέρα παραπάνω σε τέτοιες συνθήκες. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ! 

Απαιτούμε: 

  • Άμεσα ανεφοδιασμό πετρελαίου
  • Κατάργηση του ενοικίου
  • Αποκατάσταση ζημιών"

Εκ του φοιτητικού συλλόγου Εστίας Άρτας

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr