Βράβευση φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στον 20ο Economia Φοιτητικό Διαγωνισμό

Για 20η συνεχή χρονιά απονεμήθηκαν τα βραβεία του Φοιτητικού Διαγωνισμού Economia που φέτος είχε για θέμα "Ανταγωνιστικότητα και Ελληνική Οικονομία". Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και με μεγάλο χορηγό την Ελληνική ΄Ένωση Τραπεζών.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετείχε στο διαγωνισμό και βραβεύτηκε στις ακόλουθες κατηγορίες:

Α. ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (3o βραβείο) για τους φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Παναγιώτη Καλόγηρο (ΑΜ 25/13) Σάββα Παπαδόπουλο (ΑΜ107/13) και Βασίλη Χατζηζήση (ΑΜ 95/13)

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Β. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (2ο και 4ο βραβείο αντίστοιχα) για τις φοιτήτριες του ΠΜΣ "Πολιτικές και Οικονομικές Σπουδές Σύγχρονης Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης" του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών Δανάη Καριεντίδου και Μαρία Καραμήτσου

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν φοιτητές από 24 τριτοβάθμια εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Oι επιτυχίες αυτές τιμούν το Πανεπιστήμιό μας και αναδεικνύουν την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου που παρέχει. Θερμά συγχαρητήρια στους παραπάνω φοιτητές και φοιτήτριες.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών

https://www.foititikanea.gr