Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΠΑΜΑΚ: Μόνο εκτός του χώρου του Πανεπιστημίου η κατανάλωση ροφημάτων και τροφίμων

ΠΑΜΑΚ: Μόνο στο προαύλιο ή εκτός Ιδρύματος η κατανάλωση ροφημάτων και τροφίμων

Νέες οδηγίες της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προς τους φοιτητές για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Να μην καταναλώνουν τρόφιμα και ροφήματα του πανεπιστημιακού κυλικείου μέσα στο ίδρυμα αλλά μόνο ΕΚΤΟΣ του χώρου του Πανεπιστημίου, δηλαδή στον προαύλιο χώρο ή εκτός των ορίων της αυλής, ζητά η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από τους φοιτητές, με στόχο την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που εγκυμονεί η διασπορά του ιού.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Οι οδηγίες που εκδόθηκαν από την Πρυτανεία:

Αγαπητοί φοιτητές, Αγαπητές φοιτήτριες, 

Παρακαλούμε πολύ, για την καλύτερη δυνατή προστασία σας και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που εγκυμονεί η διασπορά του ιού, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

• Στο χώρο του κυλικείου του Πανεπιστημίου, βάσει της Κ.Υ.Α. αρ. 119847/ΓΔ6 (Β΄4406/2021), επιτρέπεται η διανομή των τροφίμων και ροφημάτων σε πακέτο, αποκλειστικά και μόνο υπό την προϋπόθεση της χρήσης προστατευτικής, μη ιατρικής μάσκας κατά τον χρόνο αναμονής.

• Η κατανάλωση των τροφίμων και ροφημάτων του κυλικείου γίνεται ΕΚΤΟΣ του χώρου του Πανεπιστημίου, δηλαδή στον προαύλιο χώρο ή εκτός των ορίων της αυλής.

• Η κατανάλωση προϊόντων στον χώρο του Φουαγιέ, που συνεπάγεται την απομάκρυνση της μάσκας, σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση πολλών ανθρώπων στο ίδιο μέρος, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους διασποράς του ιού.

• Παρακαλούμε, όταν κάθεστε στο χώρο του Φουαγιέ, ή κυκλοφορείτε στους κοινόχρηστους χώρους, φοράτε πάντα την προστατευτική σας μάσκα.

• Αποφεύγετε τον συνωστισμό με πολλά άτομα. Έχουν ήδη εμφανιστεί κρούσματα ανάμεσα σε συμφοιτητές σας και είναι πιθανόν να γίνεται διασπορά του ιού από ασυμπτωματικά άτομα που αγνοούν ότι είναι φορείς.

Κλείστε ραντεβού για τον εμβολιασμό σας στο εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας χωρίς αναμονή, χωρίς καθυστέρηση, στέλνοντας e-mail στο emvolio@uom.edu.gr

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των φοιτητών μέσα στο ΠΑΜΑΚ (εικόνες)

Το ΠΑΜΑΚ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές - Θα μοιραστούν δωρεάν μάσκες

Το ΠΑΜΑΚ εφιστά την προσοχή στους φοιτητές που κυκλοφορούν στο πανεπιστήμιο

Γράμμα Φοιτητή: "Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας άνοιξε γιατί έπρεπε, όχι επειδή ήταν έτοιμο!"

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών