Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Μήνυμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τον εμβολιασμό και την επιστροφή στα έδρανα

Το μήνυμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τον εμβολιασμό και την επιστροφή στα έδρανα

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Το μήνυμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου για τον "εμβολιασμό και την επιστροφή στα έδρανα":

Αναλυτικά το μήνυμα προς την φοιτητική κοινότητα

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


«Στο νέο ακαδημαϊκό έτος θέλουμε να είμαστε μαζί στο μάθημα και στα εργαστήρια!

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

Η πανδημία μας έχει διαταράξει τον τρόπο των σπουδών σας και μας έχει φέρει μακριά. Καθηγητές και φοιτητές πέρασαν πολλά μαζί, αλλά μακριά. Δεν έχουμε συνηθίσει να μην βρισκόμαστε στα έδρανα και στα εργαστήρια. Γι’ αυτό, στο νέο ακαδημαϊκό έτος που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες θέλουμε να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί στους χώρους μας, στα έδρανά μας, στους υπολογιστές και στα εργαστήριά μας.

Όπως φαίνεται, ένας δρόμος υπάρχει γι’ αυτό… ο εμβολιασμός.

Σας παροτρύνουμε να κάνετε το εμβόλιό σας μέσα στο καλοκαίρι ώστε να μπορέσουμε στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί, για να συζητήσουμε για όσα σας ενδιαφέρουν, για όσα σας χρειάζονται ώστε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και να πάρετε το διαβατήριο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αλλά αυτό το διαβατήριο χρειάζεται πρώτα το δικό σας freedom pass.

• Κλείστε το ραντεβού σας για εμβολιασμό στο https://emvolio.gov.gr/
• Αξιοποιήστε την άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα αξίας 150€: https://emvolio.gov.gr/freedompass

Μην διστάσετε να το κάνετε. Όλοι το χρειαζόμαστε, για να είμαστε ελεύθεροι να πετύχουμε μαζί, όσα έχουμε προσπαθήσει μέχρι τώρα.»

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών