Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Integrated Master θα απονέμει το Τμήμα ΗΜΜΥ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Integrated Master θα απονέμει το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Υπαγωγή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις διατάξεις του άρθρου 46 του ν. 4485/2017 (Α’ 114).

H επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σπουδών, που οργανώνεται στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master), στην ειδικότητα του Τμήματος, επιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην Υπουργική Απόφαση 78075/Ζ1/30-6-2021- ΦΕΚ B 2987 – 08.07.2021 – του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Α. Συρίγου.

Η Απόφαση στηρίχθηκε μεταξύ άλλων στο υπό στοιχεία 22639/15.06.2021 έγγραφο της ΕΘ.Α.Α.Ε., σύμφωνα με το οποίο το Ανώτατο Συμβούλιο της Αρχής, στην υπ ́αρ. 20/11.06.2021 συνεδρίασή του, διατύπωσε ομόφωνα θετική γνώμη αναφορικά με την υπαγωγή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στις διατάξεις του άρθρου 46 του ν. 4485/2017.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών