Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πάτρα: Τέσσερις φοιτητές του πρώην ΤΕΙ θετικοί στον κορωνοϊό

Πάτρα: Τέσσερις φοιτητές του πρώην ΤΕΙ θετικοί στον κορωνοϊό

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα καθώς τέσσερις φοιτητές, οι οποίοι διαμένουν σε φοιτητική εστία στο Κουκούλι (που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. 

Οι φοιτητές είναι όλοι ασυμπτωματικοί και παραμένουν μέσα στα δωμάτιά τους, ενώ φαίνεται πως είχαν επαφές μεταξύ τους.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Αναμένεται να γίνει η ιχνηλάτηση των υπόλοιπων επαφών τους μέσα στις επόμενες ώρες. 

Αξίζει να αναφερθεί πως ο νομός Αχαΐας έπεσε στο δεύτερο επίπεδο κινδύνου, από το τρίτο που βρισκόταν μέχρι πριν λίγες μέρες.

Οι υγειονομικοί της Πάτρας, όμως, είναι σε επαγρύπνηση καθώς αρκετοί νοσηλευόμενοι είναι από 27 μέχρι 45 ετών, ενώ τα νοσοκομεία της περιοχής είναι στα όριά τους.

35 φοιτητές στην Πάτρα έγκλειστοι στην εστία λόγω των κρουσμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών