Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Ποσείδι 2017: Έκδοση κάρτας εισόδου σε φοιτητές

Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Ποσείδι 2017: Έκδοση κάρτας εισόδου σε φοιτητές

Φοιτητικές Διακοπές: Το Γραφείο της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης ανακοινώνει προς όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας ότι υπάρχει και φέτος η δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές του ΑΠΘ, να εκδώσουν την κάρτα εισόδου τους στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση από το κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης από τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017, τις ώρες 09:00 πμ – 16:30 μμ (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Η διαδικασία έκδοσης θα ολοκληρώνεται άμεσα στο ΑΠΘ, με την παραλαβή της κάρτας εισόδου, πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός κατά την προσέλευσή τους στην κατασκήνωση. Για το λόγο αυτό συστήνεται σε όλα τα μέλη του ΑΠΘ (φοιτητές και προσωπικό) που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης το καλοκαίρι, να εκδώσουν την κάρτα εισόδου προσερχόμενοι με την ταυτότητα του ΑΠΘ και κάθε άλλο αποδεικτικό στοιχείο δικαιούχου.

Για την έκδοση της Κάρτας Εισόδου των Φοιτητών:

Απαιτείται η ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο). Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμη η ακαδημαϊκή ταυτότητα απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα καθώς και βεβαίωση της Γραμματείας του Τμήματος που πιστοποιεί την ημερομηνία εγγραφής στο Τμήμα ή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών, ή ορισμού τριμελούς επιτροπής.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της κατασκήνωσης: http://camping.auth.gr/el/node/292

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ