Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ξεκινάει η λειτουργία της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης «Ποσείδι 2016»

ΑΠΘ: Ξεκινάει η λειτουργία της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης «Ποσείδι 2016»

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας υποδέχεται τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει και για φέτος τις γνωστές σε όλους αναβαθμισμένες υπηρεσίες της και όπως πάντα, εμπλουτισμένες με πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, από ομάδες φοιτητών και από τα Τμήματα του ΑΠΘ.

Οι περιορισμένες - και κατά την τρέχουσα περίοδο- χρεώσεις των υπηρεσιών της κατασκήνωσης, αλλά και οι διαρκείς βελτιώσεις των υποδομών της (πχ. συμμετρικό WiFi 30mbps), αντανακλούν την προσπάθειά μας να ανταπεξέλθουμε στη δυσμενή οικονομική συγκυρία, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της μοναδικής στην Ευρώπη Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης.


Ποιοι Φοιτητές μπορούν να φιλοξενηθούν;

  • Προπτυχιακοί 1ου Πτυχίου, που δεν έχουν ξεπεράσει τον τυπικό αριθμό ετών για λήψη του πτυχίου (ν+2).
  • Μεταπτυχιακοί φοιτητές 1ου Πτυχίου, που δεν έχουν υπερβεί τα τρία έτη από την ημέρα εγγραφής τους.

Για την έκδοση της Κάρτας Εισόδου των παραπάνω, απαιτείται Βιβλιάριο Σπουδών (ή βεβαίωση της γραμματείας για τους μεταπτυχιακούς) και Αστυνο- μική Ταυτότητα.

  • Υποψήφιοι Διδάκτορες, που δεν έχουν υπερβεί τα έξι έτη από την ημερομηνία ορισμού της τριμελούς επιτροπής.

Λειτουργία Ιουνίου

Η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σε τροχόσπιτα και οικίσκους κατά τον μήνα Ιούνιο. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Μαΐου από τις 8:30 π.μ. οι εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης θα είναι ανοιχτές για  τους κατασκηνωτές με τροχόσπιτα και θα κλείσουν την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 10 π.μ. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα επόμενα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου για τα τροχόσπιτα. Δεν θα λειτουργεί πλήρως η καθαριότητα, η φύλαξη και η εστίαση.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου θα ξεκινήσει η κανονική κατασκηνωτική περίοδος με πλήρη λειτουργία όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου θα είναι την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Περισσότερα νέα για την Φοιτητική Ζωή στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr