Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Φοιτήτρια του ΑΠΘ έλαβε υποτροφία 25.000 ευρώ

Φοιτήτρια του ΑΠΘ έλαβε υποτροφία 25.000 ευρώ

Υποτροφίες: Η υποτροφία “Αργυρώ Χουδαλάκη” αξίας 25.000 ευρώ αποδόθηκε στην φοιτήτρια Στεφανία Παπαθανασίου, από τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Περιβολίων «Γαρίπας», το απόγευμα της Δευτέρας, στα γραφεία του συλλόγου.

Η φοιτήτρια, εισήχθη πρώτη στη σχολή Γεωλογίας του ΑΠΘ, και κατάφερε να κερδίσει την υποτροφία λόγω τόσο της βαθμολογίας που συγκέντρωσε, όσο και λόγω κοινωνικών κριτηρίων. Η οποία μάλιστα με διαφορά αναδείχθηκε πρώτη νικήτρια, σύμφωνα με όσα είπε ο ιδρυτής του Συλλόγου, Νίκος Χουδαλάκης.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Το ποσό των 25.000 ευρώ θα καλύψει συνολικά όλα τα έτη των σπουδών της. 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Η ίδια θεωρεί την υποτροφία πολύ σημαντική τόσο για την ίδια, όσο και τη μητέρα της, καθώς θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από τις πλάτες τους σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι των σπουδών της.

Παράλληλα, υποτροφίες μικρότερης αξίας αποδόθηκαν και σε άλλους φοιτητές που πληρούσαν τα κριτήρια.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

φωτό zarpanews

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr