Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 15 υποτροφίες σε φοιτητές του ΑΠΘ για καλοκαιρινή απόδραση στο Βελιγράδι

15 υποτροφίες σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων του ΑΠΘ

15 υποτροφίες σε φοιτητές του ΑΠΘ για καλοκαιρινή απόδραση στο Βελιγράδι. Προκήρυξη υποτροφιών για θερινά μαθήματα σερβικής γλώσσας από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων του ΑΠΘ.

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ ενημερώνει τους φοιτητές ότι στο πλαίσιο της Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με το University of Belgrade της Σερβίας, θα χορηγηθούν δεκαπέντε (15) υποτροφίες, σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων του Πανεπιστημίου, για την παρακολούθηση θερινών μαθημάτων Σερβικής γλώσσας και Πολιτισμού στην Φιλοσοφική Σχολή, από 15 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2019.


Η υποτροφία περιλαμβάνει απαλλαγή διδάκτρων, δωρεάν παροχή σίτισης και στέγασης σε φοιτητικές εστίες του Βελιγραδίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν μαζί με μια σύντομη συνοδευτική επιστολή, στην οποία θα πρέπει να αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα Σερβικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 1 Ιουλίου 2019, με κοινοποίηση στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποβληθέντων αιτήσεων θα υπερβαίνει τις 15, η τελική επιλογή θα γίνει από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr