δηλώσεις, διανομές, παραλαβή, συγγραμμάτων, 2015, 2016, Εύδοξος, evdoxus, eudoxus.gr, πανεπιστήμια, τει

Εύδοξος: Πότε ξεκινούν οι δηλώσεις και οι διανομές των συγγραμμάτων

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως πάντα πρώτοι στην ενημέρωση των φοιτητών, σας παρουσιάζουν αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τις δηλώσεις και την παραλαβή των συγγραμάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2015-2016.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, θα ξεκινήσει την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και θα λήξει την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, μέσω της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων – Εύδοξος (www.eudoxus.gr), του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Να αναφερθεί πως οι διανομές συγγραμμάτων θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

1ο ΒΗΜΑ: Δήλωση Μαθημάτων

Για να δηλώσετε τα μαθήματά σας, θα πρέπει να υποβάλετε δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Ιδρύματος σας (παράδειγμα μπορείτε να δείτε εδώ), κάνοντας χρήση των προσωπικών σας στοιχείων πρόσβασης (username/password).

Προσοχή: Πάντα μετά την οριστική υποβολή της δήλωσης των μαθημάτων, να εκτυπώνετε ή να αποθηκεύετε το ηλεκτρονικό αρχείο για να έχετε αποδεικτικό υποβολής της δήλωσης.

Σημαντικό: Για να προχωρήσετε στο 2ο Βήμα (Δήλωση Συγγραμμάτων) πρέπει οπωσδήποτε να έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία το 1ο Βήμα, δηλαδή να έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία τη δήλωση των μαθημάτων σας.

2ο ΒΗΜΑ: Δήλωση Συγγραμμάτων

Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία τη δήλωση των μαθημάτων σας, εισέρχεστε στον δικτυακό χώρο δήλωσης συγγραμμάτων www.eudoxus.gr για να επιλέξετε τα συγγράμματα για τα μαθήματα που δηλώσατε για το χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Για τη δήλωση συγγραμμάτων είναι απαραίτητη η χρήση των ίδιων προσωπικών στοιχείων πρόσβασης (username/password) που χρησιμοποιείτε στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Ιδρύματος.

Προσοχή: Η Δήλωση Συγγραμμάτων γίνεται μέσω του Συστήματος Εύδοξος (www.eudoxus.gr). Η διαχείριση του Συστήματος Εύδοξος δεν γίνεται από το Πανεπιστήμιο/ΤΕΙ. Επισημαίνεται ότι υπάρχουν κυρώσεις σε περίπτωση δήλωσης και παραλαβής συγγράμματος σε μάθημα που δεν έχει συμπεριληφθεί στη δήλωση μαθημάτων.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φοιτητές για το σύστημα διανομής συγγραμμάτων Εύδοξος

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr