Διαβάστε την ανακοίνωση για τις Δηλώσεις Συγγραμμάτων 2015 του Εαρινού Εξαμήνου.

Δηλώσεις Συγγραμμάτων 2015

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων 2015 από τους φοιτητές θα ξεκινήσει την Τρίτη 17 Μαρτίου, ενώ ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Πέμπτη 30 Απριλίου 2015.

Επισημαίνεται ότι εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων συγγραμμάτων, θα ισχύσει η μεταγενέστερη ή προγενέστερη ημερομηνία, αντίστοιχα.

Αν είσαι Φοιτητής Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ και θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ νέα που σε αφορούν ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Οδηγίες προς τους εκδότες

Παρακαλούνται οι εκδότες να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της διανομής των διδακτικών βιβλίων, μεριμνώντας για την άμεση αποστολή αποθεμάτων στα σημεία διανομής και τον ορισμό της ορθής διαθεσιμότητας μέσω της εφαρμογής εκδοτών του πληροφοριακού συστήματος «Εύδοξος».

Επισημαίνεται ότι η μη διανομή συγγραμμάτων εκτός από προβλήματα τα οποία θα προκαλέσει στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενδέχεται να οδηγήσει και στην επιβολή κυρώσεων προς τους εκδότες από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και

Θρησκευμάτων, με μερική ή ολική διαγραφή τίτλων ανά περίπτωση, αφού συνιστά παραβίαση των όρων σύμβασης με την υπηρεσία «Εύδοξος».

Τέλος, οι βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 ενώ η παράδοση των παραγγελθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους θα ξεκινήσει την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015.

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (215-215-7850 ή  http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx), Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜA: ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΕΥΔΟΞΟ''

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr