Θέλεις να ανακαλύψεις τα δυνατά και αδύνατα σημεία σου καθώς και πώς θα τα βελτιώσεις καλλιεργώντας παράλληλα τις ηγετικές σου ικανότητες; Να γνωρίσεις και να αλληλεπιδράσεις με ευαισθητοποιημένους νέους απ’όλο τον κόσμο και να επηρεάσετε μαζί θετικά την κοινωνία με τη δράση σας;

Λάβε μέρος στο πρόγραμμα ACT της AIESEC και γίνε και εσύ μέρος του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου νέων που επηρεάζουν θετικά την κοινωνία μέσα από την ενδυνάμωση των προσωπικών και ηγετικών χαρακτηριστικών τους!

Το ACT (Achieving Change Together) είναι το πρόγραμμα της AIESEC, στο οποίο ζεις μια εμπειρία ομάδας και μπορείς να συμβάλεις ενεργά στη διοίκηση, την ανάπτυξη και τη λειτουργία του μεγαλύτερου παγκόσμιου φοιτητικού οργανισμού.

Σαν μέλος ομάδας θα μπορέσεις να ασχοληθείς και να εφαρμόσεις στην πράξη τις γνώσεις σου σε τομείς όπως Promotion & Marketing, Πωλήσεις και Customer Relationship Management!

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις πρακτικές ικανότητες όπως επίλυση προβλημάτων, επικοινωνιακές δεξιότητες, διαχείριση χρόνου, ομιλία σε κοινό, ομαδικότητα, καινοτομία και δημιουργικότητα κά. Επίσης, θα μπορέσεις να αναπτύξεις το επαγγελματικό και προσωπικό σου δίκτυο αλλά και να μάθεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες πάνω σε θέματα που σε ενδιαφέρουν!

Μάθε περισσότερα, δες ποιος τομέας σου ταιριάζει και κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου στο http://aiesec.gr/act/  

Εσύ τι θες να είσαι: φοιτητής ή ... #foititis_in_ACTion?