Δράση κατά των ναρκωτικών από φοιτητές στην Κομοτηνή

Να ζήσουμε ελεύθερα, μας παρότρυναν οι εθελόντριες του Κέντρου Πρόληψης Ορφέας, οι οποίες και πραγματοποίησαν δράση, στην πλατεία Ειρήνης, κατά των ναρκωτικών αλλά και πάσης φύσεως εξάρτησης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 10 Ιονίου και πρόκειται για ένα street action, όπως συνηθίζουν οι εθελοντές να αποκαλούν αυτά τα δρώμενα.

Κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι και φοιτητές διένειμαν εντελώς δωρεάν ενημερωτικό υλικό αναφορικά με τα ναρκωτικά, το κάπνισμα, το αλκοόλ, και πολλές ακόμη μορφές εξάρτησης, όπως και σύγχρονες σαν το διαδίκτυο. Παράλληλα, κάλεσαν μικρούς μαθητές να ζωγραφίσουν ένα πολύχρωμο πανό αλλά και όλους μας, να δώσουμε το δικό μήνυμα προς χρήστες, γονείς, ανθρώπους που βρίσκονται στο ...μεταίχμιο εθισμού και μη. 

"Ζήσε ελεύθερα! ΟΧΙ με εξαρτήσεις", ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης, που ήρθε να συμπληρώσει μια σειρά εκδηλώσεων και ενημερώσεων σε σχολεία, που πραγματοποίησαν οι άνθρωποι του "Ορφέα" κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μας δυσκολεύουν, μας προβληματίζουν, μας ανησυχούν. Ο "Ορφέας" είναι εδώ, στη περίπτωση που σκέφτεστε ότι θα θέλατε μια βοήθεια, πάντα σε κλίμα εμπιστευτικό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25310- 81750, 81751.