Φοιτητής έχασε την ζωή του σε Μουσικό Φεστιβάλ στην Αθήνα!

Έχασε την ζωή του από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια 21χρονος φοιτητής που βρισκόταν σε Φεστιβάλ μουσικής στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ξημερώματα Κυριακής, ο νεαρός φοιτητής έσβησε στο νοσοκομείο ύστερα από μια βραδιά σε ένα από τα γνωστότερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Αθήνας. 

Οι δικοί του δεν αποκλείουν τίποτα ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, σπούδαζε στις Σέρρες και είχε πάει στην πρωτεύουσα ειδικά για το συγκεκριμένο φεστιβάλ, είχε ήδη σπασμούς όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο και κατέληξε στα επείγοντα.

Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο φοιτητή. Στην ανακοίνωση των διοργανωτών του φεστιβάλ διαβάζουμε: «Εκ μέρους όλης της διοργάνωσης του Fasma Festival, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας και να απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού συνανθρώπου μας, για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Ειδικότερα κατά την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης του Fasma Festival, ήτοι την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα περίπου 7.00 το πρωί, ενημερωθήκαμε ότι νεαρός μεταφέρθηκε από τον εσωτερικό χώρο, στον προαύλιο χώρο που διεξαγόταν το φεστιβάλ, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ο γιατρός του φεστιβάλ, και συγκεκριμένα ιατρός της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, «Actionmed Γιατροί Εν Δράσει» του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο.

Κατά την διάρκεια του περιστατικού, ήταν παρόντες ένας εκπρόσωπος της διοργανώτριας, καθώς και το προσωπικό ασφαλείας που υπήρχε στον χώρο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση του ιατρού, ο νεαρός βρέθηκε προ της διακομιδής του στο νοσοκομείο σε ημιληθαργική κατάσταση, έχοντας τις αισθήσεις του, και ανταποκρινόταν στα ερεθίσματα. Κατά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, πληροφορηθήκαμε ότι δυστυχώς εξέπνευσε στο Νοσοκομείο τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας. Ευθύς αμέσως αναστείλαμε την λειτουργία των υπόλοιπων προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Fasma Festival. Εκφράζουμε ξανά τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

Η ανακοίνωση των διοργανωτών του φεστιβάλ:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr