Μπράβοι ξυλοκόπησαν φοιτητή στο κέντρο της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπράβοι ξυλοκόπησαν φοιτητή στο κέντρο της Αθήνας

Στο νοσοκομείο με συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται ένας φοιτητής ιδιωτικού κολεγίου ο οποίος, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του στο "star", δέχθηκε επίθεση από μπράβους γνωστού μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Από την παρέα του νεαρού που κατάγεται από το Βασίλειο του Μπαχρέιν, τραυματίστηκαν άλλοι δύο νεαροί φοιτητές, ένας Αμερικανός και ένας Αιγύπτιος.

Η εικόνα του νεαρού φοιτητή προκαλεί σοκ. Το πρόσωπό του είναι γεμάτο μώλωπες και εκχυμώσεις που μαρτυρούν τα βίαια χτυπήματα που δέχθηκε από κάποιους  γεροδεμένους άνδρες. Οι συγγενείς του φοιτητή καταγγέλλουν στο Star ότι οι δράστες εργάζονται ως πορτιέρηδες σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας.


Ο θείος του φοιτητή, Ελευθέριος Ζαρκάδος, είπε χαρακτηριστικά: «Τα κόκκαλα στο πρόσωπό του είναι σπασμένα».

Ο 18χρονος, ο οποίος προέρχεται από εύπορη οικογένεια του Μπαχρέιν και σπουδάζει σε αγγλόφωνο κολέγιο της Αθήνας, πήγε μαζί με άλλους τέσσερις συμφοιτητές του από τις Ηνωμένες πολιτείες και την Αίγυπτο, σε γνωστό μπαρ για να διασκεδάσουν. Η εξέλιξη όμως ήταν εφιαλτική.

Όλα φαίνεται ότι έγιναν για ένα σουβλάκι… Ο ένας από την παρέα κρατούσε ένα σουβλάκι και ο πορτιέρης νόμιζε ότι η παρέα των παιδιών ήθελε να μπει μέσα με το φαγητό.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, οι μπράβοι του καταστήματος τραυμάτισαν σοβαρά και άλλον ένα φοιτητή του Κολεγίου. Οι συγγενείς του φοιτητή ενημέρωσαν τον πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας, ενώ η αστυνομία πήρε μια πρώτη κατάθεση από τον τραυματία προσπαθώντας να διερευνήσει τη σοβαρή αυτή καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr