Νέο βίντεο με τον φοιτητή που σκόρπισε το θάνατο στην Αθηνών-Λαμίας!

Δυστυχώς οι πληροφορίες και τα βίντεο που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας ώρα με την ώρα κάνουν να «παγώσει» όλο και πιο πολύ το Πανελλήνιο. Δεν είναι μόνο το βίντεο που παρακολουθήσαμε με το τραγικό τροχαίο που συνέβη στην Αθηνών-Λαμίας και τη φονική Porche της οποίας οδηγός ήταν ο φοιτητής Γιώργος Βακάκης (γιος του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης εταιρίας Jumbo) και σκόρπισε τον θάνατο στον ίδιο και άλλους τρεις  3 ανθρώπους. 

Τώρα, ένα καινούριο βίντεο βλέπει το "φως" της δημοσιότητας και έχει τραβηχτεί από το αντίθετο ρεύμα και δείχνει τις τραγικές στιγμές του τροχαίου, με τον πατέρα να βγαίνει από την τουαλέτα και να βλέπει σοκαρισμένος την οικογένεια του (γυναίκα και παιδί) να ξεκληρίζεται.

Οι δύο επιβαίνοντες του δεύτερου αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων και ο γιος του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων "Jumbo", βρήκαν επίσης ακαριαίο θάνατο μαζί με τον παιδικό του φίλο που ήταν στη θέση του συνοδηγού.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Ο Φοιτητής, γιός του ιδιοκτήτη των Jumbo ο οδηγός της Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο φαίνονται οι φλόγες που έχουν προκληθεί από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων και την έκρηξη που ακολούθησε.

Ενώ το αυτοκίνητο που βρίσκεται στο ρεύμα προς Αθήνα συνεχίζει την πορεία του, κάποια στιγμή η κάμερα καταγράφει και τον Υπάτιο, τον τραγικό πατέρα που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε να χάνονται η συζυγός του Αποστολία και ο μονάκριβος γιος του Παύλος.

Χαμένος και σοκαρισμένος ο Υπάτιος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και πώς από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή του έχει καταστραφεί.

Μετά την τραγική είδηση ότι μία μητέρα και το τριών ετών αγοράκι της έχασαν τη ζωή τους στην Αθηνών - Λαμίας όταν έπεσε πάνω τους η Porsche, μέσα στην οποία επίσης σκοτώθηκαν δύο νέοι άνθρωποι, οι αποκαλύψεις έρχονται να κάνουν ακόμα χειρότερο το σκηνικό της τραγωδίας. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε ένας συγγενής του τραγικού πατέρα, η αδικοχαμένη μητέρα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της... 

"Ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος... Πήρα στο χωριό και το έμαθα από εκεί. Μου είπαν ότι ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος. Το είχα ακούσει εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος" είπε μεταξύ άλλων ο εξάδελφος του πατέρα και πρόεδρος της κοινότητας Αντιγόνου, Γιώργος Κωνσταντινίδης. 

"Το παιδί δούλευε στην Αθήνα. Είχε πάρει άδεια και ερχόταν στο χωριό. Και σταμάτησε εκεί, στις τουαλέτες και έγινε αυτό που έγινε" συμπλήρωσε...