Χρηματικούς επαίνους στους τρεις μεταπτυχιακούς φοιτητές που αρίστευσαν την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014 απένειμε η GENESIS Pharma, υποστηρίζοντας το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το θεσμό του Βραβείου Άριστης Επίδοσης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά.

Στην τελετή ορκωμοσίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης απένειμε τους επαίνους και δήλωσε σχετικά: «Οφείλουμε να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους και να τους εμπνεύσουμε ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να καλλιεργήσουν τις δυνατότητές τους, γιατί η νέα γενιά σήμερα έχει ταλέντο, δεξιότητες και όρεξη για νέα πράγματα. Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς που πραγματοποιούμε επενδύουμε συστηματικά σε δράσεις στήριξης και ενίσχυσης των νέων με κεντρικό άξονα την εκπαίδευση, πιστεύοντας ακριβώς σε αυτή τη δύναμή τους να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον μέσα από τη γνώση».

Ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και Αναπλ. Πρόεδρος Συμβουλίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου καθηγητής κ. Γιώργος Αυλωνίτης, ανέφερε: «Για πρώτη φορά φέτος θεσπίσαμε την Απονομή Βραβείου Άριστης Απόδοσης στους αριστούχους των τριών τμημάτων του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος, πλήρους και μερικής φοίτησης, καθώς και πλήρους φοίτησης με διεθνή προσανατολισμό. Η συντονιστική επιτροπή του προγράμματος αποφάσισε η απονομή της βράβευσης να γίνει από μια άριστη επιχείρηση και έναν άριστο επιχειρηματία, στο πλαίσιο της σύνδεσης του Πανεπιστημίου μας με την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο, που αποτελεί και ένα από τους στρατηγικούς μας πυλώνες. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς λοιπόν, η GENESIS Pharma και ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης να συνδέεται με την απονομή και τη χορηγία αυτού του βραβείου».

iatronet.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr