Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βρότσλαβ (Wroclaw) - Πολωνίας (WUE) βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντοςγια 150 φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν διετές εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - ΜΒΑ (120 ECTS).

Η γλώσσα παρακολούθησης είναι η Αγγλική. Το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει στόχο να δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις σε όσους θέλουν να γίνουν αποτελεσματικοί μάνατζερς σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Παράλληλα, εστιάζει στην ανάπτυξη των κρίσιμων στρατηγικών δεξιοτήτων για την λήψη αποφάσεων που είναι απαραίτητες σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις τέσσερεις Θεματικές Ενότητες του προγράμματος και να γράψουν και να παρουσιάσουν με επιτυχία τη Διπλωματική Εργασία τους.

Το ανωτέρω μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2014. Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) οι ενδιαφερόμενες-οι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.hou-wue.eu ή να επικοινωνούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας http://www.hou-wue.eu μέχρι και την 7η Σεπτεμβρίου 2014. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου 2014 φάκελο με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βρότσλαβ, στη διεύθυνση: Wrocław  University of Economics (Distance learning joint MBA programme). UI. Komandorska 118/120, 53-345 Wroclaw, Poland.

Οι επιλεγέντες θα ειδοποιηθούν μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2014 για το πρόγραμμα των προσωπικών συνεντεύξεων. Οι συνεντεύξεις θα γίνουν μέσω Skype ή άλλης εφαρμογής VoIP. Η τελική επιλογή θα ανακοινωθεί στις 22ης Σεπτεμβρίου 2014.