Το ελληνικό… Game of Thrones φτιαγμένο από φοιτητές που τα «σπάει» (ΒΙΝΤΕΟ) - Στο ρόλο της Cersei οι Τσίπρας – Καμμένος

Ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Γιάγκος Ραυτόπουλος "ξαναχτυπά", με ένα βίντεο εμπνευσμένο από το Game of Thrones."Ξεπούλησαν στα μνημόνια δίχως ίχνος ντροπής, το μέλλον της γενιάς μας για την καρέκλα. Ενα βίντεο εμπνευσμένο από το walk of shame του Game of Thrones γυρισμένο στην Πάτρα, με σκοπό να συνειδητοποιήσουμε τον βαθμό τις διαστάσεις της πολιτικής ανικανότητας, των λαθών, των ανεκπλήρωτων υποχέσεων", αναφέρει η περιγραφή του βίντεο.

Δεν του έφτανε η αρίστευση στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2001 και ότι πήρε το πτυχίο του πολιτικού μηχανικού στη πρώτη πεντάδα του έτους του... αποφάσισε 15 χρόνια μετά να ξαναδώσει πανελλήνιες, αυτή τη φορά σε άλλο πεδίο με άλλα μαθήματα βαρύτητας στον κλάδο των οικονομολόγων. Ο Γιάγκος Ραφτόπουλος από το 2015 σπουδαζει στο τμήμα οικονομικών επιστημών του Πανεπηστιμίου Πατρών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συμμετέχουν: Ραυτόπουλος Γιάγκος, Ζάγαρης Χρήστος, Κλεονίκη Ζάγαρη, Μαρία Δολιανήτη, Γιώργος Φλίγκος, Βασίλης Οκταρας, Λαινας Στέφανος, Άγγελος Βάλμας, Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, Σάρρα Γαλάνη, Γιώργος Γαλανης

Σκηνοθεσία-κείμενα-editing-visual effects: Ραυτόπουλος Γιάγκος

Κάμερα, Drone, stabilizer, video compositing: Παπανδρεόπουλος Περικλής

Φωτογραφος: Ραυτόπουλος Γιώργος

Περισσότερα νέα για την Φοιτητική Ζωή στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr