ειδικά αντρικά εσώρουχα, προστασία από ακτινοβολία, κινητών

Φοιτητές έφτιαξαν ειδικά αντρικά εσώρουχα για την προστασία από ακτινοβολία των κινητών

Νεαροί γερμανοί φοιτητές ενσωμάτωσαν στην ύφανση κάθε εσώρουχου μία ειδική ίνα η οποία χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων και μικρή ποσότητα αργύρου, έτσι ώστε να καταστήσουν το εσώρουχο πολύ πιο ασφαλές από τα τυπικά

Μέσα σε όλα τα άλλα πράγματα που έφερε η σύγχρονη φορητή τεχνολογία στη ζωή μας, είναι ότι βρεθήκαμε εκτεθειμένοι σε ένα σωρό νέους κινδύνους. Κάτι που έχει επίδραση σε όλη μας την καθημερινότητα, ακόμα και σε πράγματα που δεν πήγαινε ο νους μας πριν λίγα χρόνια. 

Καθώς οι περισσότεροι από τους άνδρες έχουν το κινητό τους τηλέφωνο (ή και άλλες συσκευές) στις τσέπες των παντελονιών τους, έχει διαπιστωθεί ότι η ακτινοβολία που εκπέμπουν μπορεί να προκαλέσει στειρότητα ή και ακόμα καρκίνο στον προστάτη. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «Mirror» για να το προλάβουν αυτό, νεαροί γερμανοί φοιτητές (34,31,31)  ενσωμάτωσαν στην ύφανση κάθε εσώρουχου μία ειδική ίνα η οποία χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων και μικρή ποσότητα αργύρου, έτσι ώστε να καταστήσουν το εσώρουχο πολύ πιο ασφαλές από τα τυπικά.

Κατά το δημοσίευμα οι πωλήσεις δεν είναι αποκαρδιωτικές, γεγονός που «μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και να εξελιχθούμε», λέει ένας από τους φοιτητές- επιστήμονες. 

Περισσότερα άρθρα που αφορούν τη Φοιτητική Ζωή μπορείτε να δείτε στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ή ΕΔΩ