Διημερίδα, φαρμακοποιούς, φοιτητές, Φαρμακευτικό Σύλλογο, Ευβοία Διημερίδα για φαρμακοποιούς και φοιτητές από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας

Διημερίδα για φαρμακοποιούς και φοιτητές από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας

Μια αξιέπαινη διημερίδα την οποία διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας,υπο την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, αναμένεται να λάβει χώρα στις 27 και 28 Φεβρουαρίου στη Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας (Λ.Χαινά 93) .

Η διημερίδα απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακείου και φοιτητές και θα την πλαισιώσουν διακεκριμένοι φαρμακοποιοί, δίνοντας έτσι μια διαφορετική βαρύτητα στο όλο εγχείρημα.


Την εκδήλωση θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους,ο κ.Κωσταντίνος Λουράντος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και ο κ.Κωνσταντίνος Δεμέτζος, Πρόεδρος της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ),Καθηγητής Φαρμακευτικής Νάνο-Τεχνολογίας, Μέλος του ΔΣ (ExCo) της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Επιστημών, Διευθυντής του Εργαστηρίου της Φαρμ. Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr