τιμές, φοιτητικών εισιτηρίων, μηνιαίας, φοιτητικής κάρτας Πως διαμορφώνονται οι τιμές των φοιτητικών εισιτηρίων και της μηνιαίας φοιτητικής κάρτας στα ΜΜΜ

Πως διαμορφώνονται οι τιμές των φοιτητικών εισιτηρίων και της μηνιαίας φοιτητικής κάρτας στα ΜΜΜ

Αύξηση του εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες από 1η Ιανουαρίου του 2016 στο 1,40 ευρώ - από το 1,20 ευρώ που ισχύει σήμερα - ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

ΤΙΜΗ "ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ" ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, η τιμή του μειωμένου εισιτηρίου που χρησιμοποιούν οι φοιτητές από τα 0,60 λεπτά θα ανέλθει στα 0, 70 λεπτά του ευρώ. Η διάρκεια ισχύος των εισιτηρίων στα ΜΜΜ αυξάνεται από τα 70 λεπτά στα 90 λεπτά της ώρας.

ΜΗΝΙΑΙΑ "ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ" ΚΑΡΤΑ

Τέλος, ο κ. Σπίρτζης σημείωσε ότι η αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου οφείλεται όχι στο κόστος λειτουργίας των ΜΜΜ, αλλά στην αναπροσαρμογή του ΦΠΑ. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι η τιμή των μηνιαίων καρτών απεριόριστων διαδρομών διατηρείται στα 30 ευρώ και στα 15 ευρώ για τις Φοιτητικές Μηνιαίες Κάρτες.

Διαβάστε ακόμη:

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών