Διεθνή, Φοιτητικά Νέα, Πρόεδρος, πανεπιστημίου, φοιτητές, οπλοφορούν Διεθνή Φοιτητικά Νέα: Πρόεδρος πανεπιστημίου ζητά από τους φοιτητές να οπλοφορούν

Διεθνή Φοιτητικά Νέα: Πρόεδρος πανεπιστημίου ζητά από τους φοιτητές να οπλοφορούν

«Να τελειώνουμε με αυτούς τους Μουσουλμάνους» κάλεσε ο πρόεδρος του Liberty University, ζητώντας από τους φοιτητές να οπλοφορούν όσο βρίσκονται μέσα στο πανεπιστήμιο

Σε μία ιδιαίτερα σοκαριστική του δήλωση, ο πρόεδρος του Liberty University προέτρεψε τους μαθητές του να έχουν επάνω τους πάντα όπλα για να «τελειώσουν με αυτούς τους Μουσουλμάνους» αν επιτεθούν στην πανεπιστημιούπολη. 


Σε μία μικρής διάρκειας ομιλία, ο Falwell να επωφεληθούν από το δωρεάν μάθημα του πανεπιστημίου για το πως θα κρατούν επάνω τους όπλο και τι θα πρέπει να κάνουν αν βρεθούν σε μία αντίστοιχη κατάσταση με αυτή του Σαν Μπερναντίνο. 

«Ας τους δώσουμε ένα μάθημα αν εμφανιστούν ποτέ ως εδώ» είπε από την έδρα ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου. Και συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Αν ήταν να το έλεγα πάλι, θα το έλεγα και πιο δυνατά, για να το ακούσουν και οι μαθητές που δεν το άκουσαν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr