κινητοποιήσεις φοιτητών, 4/11, Φοιτητές, εισέβαλαν, Υπουργείο, Παιδείας, ζητώντας,  Νίκο Φίλη Φοιτητές "εισέβαλαν" στο Υπουργείο Παιδείας ζητώντας να δουν τον Νίκο Φίλη

Φοιτητές "εισέβαλαν" στο Υπουργείο Παιδείας ζητώντας να δουν τον Νίκο Φίλη

Ομάδα δεκάδων φοιτητών και μαθητών «εισέβαλε» πριν από λίγο στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Παιδείας, ζητώντας να δουν τον Νίκο Φίλη.

Αυτή την ώρα ο υπουργός Παιδείας απουσιάζει και οι φοιτητές ζητούν συνάντηση μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φίλης θα δεχθεί τους νεαρούς στο γραφείο του. 


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλες τις φοιτητικές καταλήψεις - κινητοποιήσεις - πορείες κάνε LIKE στην σελίδα «Φοιτητικές καταλήψεις - κινητοποιήσεις - πορείες» για να είσαι πάντα ενημερωμένος!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα στην Παιδεία πραγματοποιούν φοιτητές που πρόσκεινται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ έχουν αναρτήσει πανό έξω από το κτίριο του υπουργείου.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης άρχισαν να συγκεντρώνονται φοιτητικοί σύλλογοι και μεμονωμένοι φοιτητές με σκοπό να δουν τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.

Οι περίπου 200 φοιτητές ενημερώθηκαν πως ο κ. Φίλης απουσιάζει και αυτή την ώρα συναντώνται με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου. Μάλιστα αντιπροσωπεία τους έχει συζήτηση με τους υπηρεσιακούς σε αμφιθέατρο του υπουργείου. 

Έξω από το χώρο παραμένουν οι υπόλοιποι φοιτητές που περιμένουν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Οι φοιτητές εκφράζουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική και το τρίτο μνημόνιο, ενώ ζητούν εκ μέρους της κυβέρνησης μέριμνα για την στέγαση και την φοίτηση.

Πληροφορίες από newpost/protothema

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr