selfie, φοιτητών,βουτιά, θανάτου,Αλέξη Ανδρέα, Ρεγγίνας Ζαπάντη,Γεωργιάννα Μουραφέτη Συγκλονίζει η selfie των φοιτητών λίγο πριν τη βουτιά-θανάτου

Συγκλονίζει η selfie των φοιτητών λίγο πριν τη βουτιά-θανάτου

Η φωτογραφία αυτή, ίσως είναι η τελευταία που έβγαλαν τα τρία παιδιά, όλα μαζί, πριν φύγουν για πάντα από τη ζωή. Τα δείχνει να διασκεδάζουν σε σπίτι. Να διασκεδάζουν ήρεμα, απλά, αλλά χαρούμενα. όπως γράφει το protothema.gr, είναι φωτογραφία λίγο πριν την τραγωδία. Τα παιδιά διασκέδαζαν σε σπίτι και λίγο μετά έφυγαν, πιθανόν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Δεν πρόλαβαν...

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ


Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι των τριών φοιτητών που τα ξημερώματα της Δευτέρας βρήκαν τραγικό θάνατο στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μαζί με άλλους τρεις, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξέφυγε της πορείας του κι έπεσε μέσα στη θάλασσα. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς «έσβησαν» τόσο νωρίς και τόσο άδικα τρία νέα παιδιά που μόλις είχαν ανοίξει τα φτερά τους. 

Το πόρισμα του εμπειρογνώμονα και τις καταθέσεις του 24χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου και των άλλων δύο διασωθέντων επιβατών, περιμένουν οι αξιωματικοί του Β΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, για να εξακριβώσουν τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου σήμερα τα ξημερώματα, μέσα στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο φοιτήτριες και ένα φοιτητής, ηλικίας 20 έως 24 ετών.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Σήμερα το απόγευμα γίνονται στην Πάτρα, στον ίδιο χώρο και διαδοχικά, οι κηδείες των δύο Πατρινών από τους τρεις φοιτητές που πνίγηκαν προχτές.

Λεπτομερέστερα, η κηδεία του Αλέξη Ανδρέα θα γίνει στις 4 και της Ρεγγίνας Ζαπάντη στις 5.30, και οι δυο στην εκκλησία της Πανγιάς Αλεξιώτισσας. Τα παιδιά κατάγονταν από τα Σύνορα και την Εγλυκάδα, αντίστοιχα, περιοχές που τώρα πενθοφορούν.

Η τρίτη νεκρή είναι η Γεωργιάννα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά από φοιτητικό πάρτι, προχτές ξημερώματα, το αυτοκίνητο με τους έξι φοιτητές βρέθηκε στη θάλασσα, στο λιμάνι της Πάτρας, ανάμεσα στον Άι Νικόλα και την ιχυόσκαλα. Τρεις φοιτητές γλίτωσαν και τρεις πνίγηκαν.

Η αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

selfie των φοιτητών πάτρα εικόνα

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr