Πρόθεση, ψήφου, φοιτητών, επικείμενες, Εθνικές, εκλογές,δημοσκόπηση,gallop,poll,ekloges,2015,sites,ΜΜΕ,DIMOSKOPISI,κόμματα,προηγούνται

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν τον λόγο στους φοιτητές και στις φοιτήτριες της χώρας να εκφράσουν την πρόθεση τους για το ποιο κόμμα θα ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές.

H μεγαλύτερη φοιτητική πύλη Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr εγκαινιάζει σήμερα την ηλεκτρονική κυλιόμενη έρευνα πρόθεσης ψήφου για τις επικείμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, με σκοπό να καταγράψει τις τρέχουσες τάσεις, τις επιλογές και τις προτιμήσεις του φοιτητικού κοινού.

Καλούνται όλοι οι αναγνώστες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr να συμμετάσχουν στην έρευνα, αλλά και να διαδώσουν τη διενέργεια της έρευνας κοινοποιώντας τη στα κοινωνικά δίκτυα ή όπου αλλού νομίζουν.

Τονίζεται ότι το αποτέλεσμα της έρευνας δεν αποτελούν επιστημονικό πόρισμα, παρά μόνο ενδεικτικά καταγράφουν τις τρέχουσες τάσεις & προτιμήσεις του φοιτητικού κοινού. Επίσης, σε κάθε τυχόν προσπάθεια επηρρεασμού ή και κακής χρήσης της εφαρμογής τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr επιφυλάσσονται παντός δικαιώματος έναντι οποιουδήποτε.

Τα αποτελέσματα: Είναι ευνόητο ότι επιτρέπεται μόνο μια συμμετοχή/ηλεκτρονική “ψήφος”, καθώς και ότι η έρευνα θα λήξει την Παρασκευή 19/09/2015 και τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν το Σάββατο 20/09/2015.

Φοιτητές και φοιτήτριες τι θα ψηφίσετε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015;

Φοιτητές και φοιτήτριες ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις επικείμενες εκλογές;
ΣΥΡΙΖΑ
Νέα Δημοκρατία
Χρυσή Αυγή
Λαϊκή Ενότητα
Το Ποτάμι
Κ.Κ.Ε.
Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ
Ένωση Κεντρώων
Οικολόγοι Πράσινοι
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.
ΛΑ.Ο.Σ.
Άλλο Κόμμα
ΕΠΑΜ
Λευκό
Αποχή
Poll Maker