Επιτέθηκαν, φοιτήτρια, Κρήτη, αδέσποτο, σκυλί Επιτέθηκαν σε φοιτήτρια στην Κρήτη και την έσωσε ένα αδέσποτο σκυλί (εικόνες)

Φοιτήτρια υιοθετεί αδέσποτο σκυλί που την έσωσε στην Κρήτη

Τις επιτέθηκαν δυο άνδρες στη παραλία και το μικρό θηλυκό αδέσποτο τους όρμηξε. Μετά από λίγες μέρες επέστρεψε για να την πάρει μαζί της.

Η 25χρονη Georgia Bradley έκανε διακοπές στην Κρήτη. Ενώ ο φίλος της είχε μείνει σε κάποιο καφέ, αυτή αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στην παραλία. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, την πλησίασαν δυο άνδρες και της πρότειναν να πάει μαζί τους για ποτό. Όταν αυτή αρνήθηκε, κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της. Την ώρα που ο ένας προσπάθησε να την πιάσει, ένα μαύρο σκυλί εμφανίστηκε από το πουθενά και όρμηξε κατά πάνω τους, αναγκάζοντάς τους να απομακρυνθούν.


Η κοπέλα σύμφωνα με το protothema, σοκαρισμένη επέστρεψε πίσω, με το σκυλάκι κατά πόδας. Το τάισαν και το χάιδεψαν και αυτό τους ακολούθησε μέχρι το ξενοδοχείο. Την ημέρα που έφευγαν το είδαν να τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο τους... Επέστρεψαν στην Αγγλία, αλλά η Georgia δεν σταμάτησε να σκέφτεται το σκυλάκι. Μάζεψε λεφτά και επέστρεψε στην Κρήτη τρεις εβδομάδες μετά για να το αναζητήσει. Μετά από αρκετές μέρες ψαξίματος το εντόπισε στην ίδια παραλία όπου το είχε πρωτοδεί! Αφού επιβεβαιώθηκε πως ήταν αδέσποτο, το πήγε στον κτηνίατρο, το εμβολίασαν, του έβαλαν το ειδικό μικροτσίπ και μετά από την απαραίτητη καραντίνα 21 ημερών κατάφερε να το πάρει μαζί της στην Αγγλία.

Το σκυλάκι, που είναι διασταύρωση τεριέ με κανίς, ονομάστηκε Pepper και η σχέση τους είναι μοναδική. Η Georgia μπορεί να ξόδεψε χιλιάδες, αλλά κατάφερε αυτό που ήθελε, χαρίζοντας ένα σπιτικό στην Pepper, η οποία έκρυβε κι άλλη μια έκπληξη, καθώς λίγες εβδομάδες μετά γέννησε έξι κουταβάκια! 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr