Φοιτήτρια, ξενοίκιασε, σπίτι, μένει, σε τρένο

Τι άλλο θα ακούσουμε: φοιτήτρια ξενοίκιασε το σπίτι της και μένει σε τρένα!

Σε ένα… «ιδιαίτερο φοιτητικό» σπίτι επέλεξε να μείνει μια φοιτήτρια από την Γερμανία, η οποία κουράστηκε όπως λέει με τους σπιτονοικοκύρηδες!

Έτσι η 23χρονη αποφάσισε να μείνει σε… τρένο και εγκατέλειψε τη μόνιμη κατοικία της την άνοιξη!

«Ξεκίνησε όταν άρχισα να είχα έντονες διαφωνίες με τον σπιτονοικοκύρη μου», είπε η Λεόνι Μιούλερ στην Washington Post. Η κοπέλα σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Tübingen, περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από τη Στουτγκάρδη στη Γερμανία.

«Γρήγορα αποφάσισα ότι δεν ήθελα να μένω πια εκεί και συνειδητοποίησα: στη πραγματικότητα δεν θέλω να ζω εδώ καθόλου».

Φοιτήτρια ξενοίκιασε το σπίτι της και μένει σε τρένο (Δείτε φωτογραφίες)

Πλέον, η Λεόνι πληρώνει περίπου 240 λίρες Αγγλίας για ένα μηνιαίο εισιτήριο στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου επέλεξε να μένει, τη στιγμή που το προηγούμενο διαμέρισμά της στοίχιζε 290 λίρες.

Εκεί, μετέφερε όλα της τα υπάρχοντα: Ρούχα, τάμπλετ, βιβλία και μια τσάντα με είδη υγιεινής, και λούζει τα μαλλιά της στο μπάνιο του τρένου.

Φοιτήτρια ξενοίκιασε το σπίτι της και μένει σε τρένο (Δείτε φωτογραφίες)

«Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στα τρένα και μπορώ, ταυτόχρονα, να επισκέπτομαι όσους φίλους και πόλεις θέλω. Είναι σαν να είσαι σε συνεχόμενες διακοπές», λέει.

«Διαβάζω, γράφω, κοιτάζω έξω από το παράθυρο και γνωρίζω ευγενικούς ανθρώπους συνέχεια. Πάντα υπάρχει να κάνεις κάτι στα τρένα», είπε στο γερμανικό σταθμό SWR.

Φοιτήτρια ξενοίκιασε το σπίτι της και μένει σε τρένο (Δείτε φωτογραφίες)