Το κοριτσάκι που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα το 2004 σήμερα είναι φοιτήτρια

Το πρόσωπό της συνδέθηκε με μια από τις σημαντικότερες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Η μικρή τότε Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, καθήλωσε το κοινό στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, σβήνοντας την ολυμπιακή φλόγα μπροστά σε χιλιάδες θεατές στην Τελετή Λήξης των Αγώνων.

Σε μια στιγμή που συγκίνησε τους πάντες, η Φωτεινή έστειλε ένα μήνυμα σε όλο τον πλανήτη, καθώς δεν ήταν ένα απλό κορίτσι που επιλέχθηκε για αυτό το ρόλο. Ηταν ένα από τα παιδιά που μεγάλωσαν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Αυτό το πανέμορφο κοριτσάκι με τα μεγάλα και εκφραστικά μάτια, μεγάλωσε και σήμερα είναι 21 ετών. Μάλιστα, σπουδάζει στο τρίτο έτος στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου των Πατρών, μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά και ασχολείται με τον αθλητισμό.

«Ασχολείται με πολλά πράγματα και επιθυμία της είναι μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες της να μπορέσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Η Φωτεινή συνεχίζει να φωτίζει τις ζωές πολλών παιδιών», αναφέρουν τα Παιδικά Χωριά SOS στην ιστοσελίδα τους.

Όπως γράφει το thetoc, αυτές είναι οι πρόσφατες φωτογραφίες της Φωτεινής Παπαλεωνιδοπούλου που ως παιδί πρωταγωνίστησε τη στιγμή που που η Αθήνα βρέθηκε στο κέντρο του κόσμου, , αλλά για κάτι θετικό και αισιόδοξο!