Εκδήλωση ενημέρωσης φοιτητών και φοιτητριών από τη ΔΕΛΤΑ

Οι φοιτητές που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ παρακολούθησαν όλα τα στάδια δημιουργίας ενός νέου προϊόντος, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τοποθέτηση στο ράφι ενός καταστήματος.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», που διοργανώνει ο καθηγητής Ιορδάνης Λαδόπουλος, 45 φοιτητές πανεπιστημίων όλης της χώρας, επισκέφθηκαν το εργοστάσιο της ΔΕΛΤΑ στον Αγ. Στέφανο και παρακολούθησαν ένα ημερήσιο πρόγραμμα ξενάγησης στην παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας.

Ειδικότερα, η ΔΕΛΤΑ ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των νέων να γνωρίσουν την αγορά εργασίας, καθώς και τις λειτουργίες μιας ελληνικής και σύγχρονης εταιρίας παραγωγής, οργάνωσε μια πλήρη ημέρα με θέμα «ΔΕΛΤΑ SMART: ένα προϊόν γεννιέται», για τους φοιτητές στις εγκαταστάσεις της.

Οι φοιτητές παρακολούθησαν όλα τα στάδια δημιουργίας ενός νέου προϊόντος, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τοποθέτηση στο ράφι ενός καταστήματος. Η ημέρα περιείχε παρουσιάσεις από τα στελέχη της εταιρίας, γευστική δοκιμή, επίσκεψη στο εργοστάσιο και τον «πιλότο», όπου αναπτύσσονται τα νέα προϊόντα, ξενάγηση στην έκθεση με την ιστορία της ΔΕΛΤΑ και συνάντηση με το διευθύνοντα σύμβουλο κ. Α. Μαυριδόγλου.

Οι συμμετέχοντες φοιτητές έδειξαν έντονο ενδιαφέρον, ενώ σημείωσαν ιδιαίτερα το γεγονός ότι μια ελληνική εταιρία έχει θέσει υψηλές προδιαγραφές στην καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της, μέσω ειδικών και προηγμένων τεχνικών διασφάλισης ποιότητας, όπως εργαστήριο μοριακής βιολογίας.

Οι φοιτητές που συμμετείχαν είχαν επιλεγεί από την ομάδα του καθηγητή κ. Ιορδάνη Λαδόπουλου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας».

Σημειώνεται ότι οι εταιρίες του ομίλου Vivartia συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Vivartia Talent Wanted», με στόχο να συμβάλουν στη δημιουργία νέων και ικανών στελεχών με εργασιακή εμπειρία. Έτσι, δίνουν την ευκαιρία σε φοιτητές να απασχοληθούν για σύντομα χρονικά διαστήματα σε διάφορες Διευθύνσεις των εταιριών του ομίλου. Με αυτό τον τρόπο, οι νέοι αποκτούν γνώση από το εργασιακό περιβάλλον και πολύτιμη εμπειρία για οτιδήποτε επιλέξουν να κάνουν οι ίδιοι στο μέλλον, αλλά και αποτελούν την πρώτη επιλογή της εταιρίας σε νέες προσλήψεις.