Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κρήτη Ολλανδών φοιτητών τουριστικής σχολής

Στην Κρήτη βρίσκονται Ολλανδοί φοιτητές πανεπιστημιακής τουριστικής σχολής, ο οποίοι θα περιηγηθούν σε τουριστικές περιοχές, επιχειρήσεις αλλά και σε αξιοθέατα προκειμένου να αποκτήσουν τεχνογνωσία από τον τουρισμό του νησιού.

Πρόκειται για 21 Ολλανδούς φοιτητές του «University of Applied Sciences Breda», τμήμα «Tourism & Leisure, και συνοδεύονται από δυο καθηγητές τους.

Σήμερα είχαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού Μιχάλη Βαμιεδάκη, από τους οποίους ενημερώθηκαν για το τουριστικό προϊόν της Κρήτης, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την εκπαίδευση, την τεχνογνωσία, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, αλλά και την διασύνδεση μεταξύ τουρισμού, αγροτικού τομέα, και πολιτισμού.

Από την πλευρά τους οι Ολλανδοί φοιτητές και καθηγητές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την ενημέρωση αλλά και τη χαρά τους που βρίσκονται στο νησί, επισημαίνοντας ότι η επιλογή της Κρήτης δεν ήταν τυχαία, αντίθετα, επέλεξαν το νησί γιατί συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα, αποτελεί μεγάλο τουριστικό προορισμό, και για τους σπουδές τους η εμπειρία θα είναι πολύτιμη.