Φοιτητές από το κορυφαίο πανεπιστήμιο στον κλάδο του real estate επισκέφτηκαν τα malls της Lamda Development

Φοιτητές από το κορυφαίο πανεπιστήμιο στον κλάδο του real estate επισκέφτηκαν τα malls της Lamda Development

Στα εμπορικά κέντρα της Lamda Development είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να ενημερωθούν, 150 μεταπτυχιακοί φοιτητές προγράμματος Estate and Planning, του κορυφαίου πανεπιστημίου στον κλάδο του real estate, Henley Business School, University of Reading.

Οι φοιτητές, ενημερώθηκαν για την ανάπτυξη και τη λειτουργία των Golden Hall και The Mall Αthens, ενώ κατά την περιήγησή τους έζησαν την εμπειρία που προσφέρουν τα συγκεκριμένα εμπορικά κέντρα στον επισκέπτη.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι οι φοιτητές να αποκομίσουν τεχνογνωσία και πρακτικές γνώσεις για τον κλάδο του real estate, που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Από την πλευρά τους οι νέοι και νέες που πήραν μέρος σε αυτή τη δράση εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να μάθουν ενδιαφέροντα στοιχεία για δύο από τα πιο σύγχρονα και διεθνώς αναγνωρισμένα real estate projects της Ευρώπης, καθώς η εμπειρία που αποκόμισαν ήταν πολύτιμη.

Στο πλαίσιο της περιήγησης των φοιτητών ο διευθυντής του προγράμματος, καθηγητής Eamonn D'Arcy, του Henley Business School, δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή επίσκεψή μας στο Golden Hall και Τhe Mall Athens, αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική ενέργεια στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των φοιτητών μας και της απόκτησης πρακτικής εμπειρίας καθώς τα δύο εμπορικά κέντρα της Lamda Development βρίσκονται μεταξύ των πιο σύγχρονων και διακεκριμένων στην Ευρώπη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Lamda Development για τη σημαντική συμβολή της στη κατάρτιση των νέων.»