Διπλή Εξεταστική Ιουνίου 2015  Διπλή Εξεταστική Ιουνίου 2015 σε όλα τα μαθήματα για τους επί πτυχίω φοιτητές [ΤΕΛΙΚΟ]

Τι αποφασίστηκε σήμερα το απόγευμα στη Βουλή

Με ευρεία πλειοψηφία ενέκρινε η Βουλή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Παιδεία. Η Ν.Δ., η οποία πίεσε για ονομαστική ψηφοφορία, δεν μπόρεσε να φέρει ούτε τους βουλευτές της στη Βουλή (συνολικά συμμετείχαν στην ψηφοφορία 252 βουλευτές): υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 145 βουλευτές, ενώ το καταψήφισαν 102 βουλευτές.

Για τη διεξαγωγή διπλής εξεταστικής Ιουνίου 2015


Προτάθηκε στη Βουλή η προσθήκη άρθρου που αφορά την διεξαγωγή διπλής εξεταστικής σε όλα τα μαθήματα, για όλους τους επί πτυχίω φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, για τον Ιούνιο 2015. Η προσθήκη του άρθρου στην τροπολογία έγινε δεκτή και ανακοινώθηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη.

Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει: 

«Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος του 2015, οι επί πτυχίω φοιτητές των Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα που διδάχθηκαν σε προηγούμενα εξάμηνα.»

Διπλή Εξεταστική Ιουνίου 2015

Αν είσαι Φοιτητής Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ και θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πιο σημαντικά νέα της φοιτητικής σου ζωής ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Με απλά λόγια: ''Οι επί πτυχίω φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ (ΑΕΙ) έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2015 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν''.

Ποιοι θεωρούνται επί πτυχίω φοιτητέςΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Για να δείτε την πρόταση του Βουλευτή για τη διπλή εξεταστική Ιουνίου 2015 όπως έχει ανακοινωθεί - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Περισσότερα Φοιτητικά Νέα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr