Οι φοιτητές συναντούν τους μελλοντικούς τους εργοδότες

Οι φοιτητές συναντούν τους μελλοντικούς τους εργοδότες

Διημερίδα καριέρας πραγματοποιεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 12 και 13 Μαΐου, ο φοιτητικός εθελοντικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός, EESTEC LC Athens, ο οποίος απαρτίζεται από φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών που σπουδάζουν σε πολυτεχνικές και πανεπιστημιακές σχολές της Ευρώπης, με τίτλο Job Fair Athens.

Στόχο του Οργανισμού και, κατ' επέκταση της διημερίδας, αποτελεί η σύνδεση της αγοράς εργασίας με το πανεπιστήμιο και η καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας, η προαγωγή και ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων μεταξύ φοιτητών, η ανταλλαγή ιδεών με νέους του εξωτερικού, η ενημέρωση για επιστημονικά θέματα του κλάδου, η πληροφόρηση για το εκπαιδευτικό σύστημα και τη βιομηχανία άλλων χωρών και, επομένως, η διεύρυνση των επαγγελματικών προοπτικών τους σε διεθνές επίπεδο.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές και νέοι απόφοιτοι πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών, από όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, ομιλίες, παρουσιάσεις, workshops για την προετοιμασία των επισκεπτών και CV corners, ενώ μέρος θα λάβουν εταιρείες, startups, πανεπιστημιακά προγράμματα και φοιτητικοί οργανισμοί.

Η διημερίδα θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Δήμου Περιστερίου.

Πληροφορίες: eestec.ntua.gr και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.