To 3ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο περιμένει τις ιδέες σου! To 3ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο περιμένει τις ιδέες σου!

To 3ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο περιμένει τις ιδέες σου!

To Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο Διανύει την τρίτη χρονιά διεξαγωγής του και αποσκοπεί στο να  προσφέρει στους φοιτητές δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, την εμπειρία συμμετοχής σε μια επιστημονική συνάντηση στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων.

Ο λόγος για το 3rd Student Excellence Conference (3ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο)  που με μεγάλη επιτυχία διοργανώνει το Mediterranean College, με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με σύγχρονες τάσεις στα πλέον καίρια επιστημονικά πεδία γνώσεων που  προσφέρονται από το Κολλέγιο.


  • Αν είστε φοιτητής και θέλετε να παρουσιάσετε την εργασία σας μπροστά σε κοινό επιχειρηματολογώντας για τις τρέχουσες  εξελίξεις
  • Αν φιλοδοξείτε να είστε εσείς εισηγητής σε επιστημονικό συνέδριο
  • Αν θέλετε μέσω της συγκεκριμένης παρουσίασης να κερδίσετε μία υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College της επιλογής σας

Τότε, το Ακαδημαϊκό προσωπικό και η Φοιτητική Κοινότητα του Mediterranean College  σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 3ου Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου, που διοργανώνουν την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, στη Στοά του Βιβλίου.

Οι φοιτητές  προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών  καθώς και οι απόφοιτοι σχολών από το 2013 και μετά, που επιθυμούν να συμμετέχουν ως εισηγητές στο 3ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του Mediterranean College, καλούνται να υποβάλλουν έως τη Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 ΕΔΩ ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (παρουσίαση διάρκειας 15’ ή περίληψη της παρουσίασης).

Best Presentation Award!

H παρουσίαση που θα αναδειχθεί ως η καλύτερη για την πρωτοτυπία, την πληρότητα της έκθεσης του θέματος και την επιστημονική εγκυρότητα, θα βραβευθεί με μία υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College. (Όροι και προϋποθέσεις στο www.medcollege.edu.gr )

Τόπος Διεξαγωγής: Στοά του Βιβλίου-Αίθουσες Λόγου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου- Αθήνα).

Η παρακολούθηση είναι ανοιχτή σε όλους χωρίς κόστος, αρκεί να έχει προηγηθεί δήλωση συμμετοχής.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr